Özel İdare Ortaokulu

Vizyon: Özel İdare Orta Okulu okul paydaşlarımızın güç birliği ile ilimizin öncelikli tercih edilen en iyi orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren; sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurum durumuna getirmektir.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş; çağdaş, demokratik özelliklere ve lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duyguları gelişmiş laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler: OKUL GÜREŞ TAKIMIMIZ İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZ YAPILDI.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ozelidareortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şeyh Şamil Mah. 63. Sok. Nu.6

Kütüphane Kitap Sayısı :963
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM (SABAHÇI) ŞEHİT TALHA EMRE ZİLELİGİL ORTAOKULU (ÖĞLENCİ)

Yerleşim Yeri - Şeyh Şamil Mah.63.Sokak No:6 SİVAS

Adres - Şeyh Şamil Mah. 63. Sok. Nu.6